måndag 14 mars 2011

Middag på Fjällpuben



Efter en härlig skiddag och bastu i lägenheten åt vi en supergod middag på Fjällpuben, där man verkligen fått till en skönt trendig miljö med hjälp av traditionella attiraljer; hur konstigt det än kan låta! Vid bordet bredvid satt ett gäng engelsmän, där en utav dem överröstade hela restaurangen med sin sköna (?) Essex-dialekt. A-M hade fullt sjå med att försöka stänga öronen, men det var svårt, då snubben inte ens tog någon pratpaus medan han åt.

Jag åt Fjordlaxtartar med fjordlax, forellrom, pepparrot och äpple till förrätt och sedan Grillmästarens plankstek med grillad hängmörad oxrygg och bearnaisesås på planka till huvudrätt; och bägge rätterna rekommenderar jag starkt! Någon efterrätt orkade jag tyvärr inte äta... Men detta var helt klart den godaste middagen på denna resa! Nästa gång skulle det vara intressant att prova på deras fondue.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar